Регистрация

Панирани телешки шницели

Автор:
Генчев
|
Дата:
04 Feb
|
Видяна:
741
Оцени рецептата

900 г телешко, нарязано на 4 пържоли с дебелина около 3 см

2 големи яйца

2 с.л. мляко

1/4 чаша брашно

Сол и прясно смлян черен пипер на вкус

2 с.л. масло или маргарин

Сос грейви, за сервиране

 

Разбийте млякото и яйцата в чиния, в друга чиния комбинирате брашното и подправките. Потопете всяка пържола първо в яйце, после в брашно. Изтръскайте излишното брашно. Разтопете маслото на умерен огън и изпържете шницелите за около 5 мин. от всяка страна до златисто. Сервира се със сос грейви.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта