Наденица със зеле в уреда за бавно готвене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
450 г наденички
1 глава лук, нарязан на тънки филийки
4 ч червено зеле, нарязано
565 г ябълки, нарязани на филийки
1 ч.л. сол
1/4 ч.л. пипер
1/4 ч.л. семена ким по желание
1 дафинов лист
1/2 ч бира
1 консерва кондензиран пилешки бульон
Начин на приготвяне:
Направете прорези в надениците и ги сложете в уреда за бавно готвене. Подредете на слоеве лука, зелето и ябълките, като поръсвате всеки слой със сол, черен пипер и ким. Добавете дафиновия лист. Полейте всичко с бирата и бульона. Покрийте и варете на слаб огън за 6 часа или на силен за 3 часа, докато зелето омекне. Изхвърлете дафиновите листа преди сервиране. Изсипете зеленчуците в затоплен съд и покрийте с наденицата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ