Регистрация

Малинов пай

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
484
Оцени рецептата

2 готови блата за пай

4 ч малини

1/4 ч тапиока

3/4 ч захар

1/4 ч.л. бадемов екстракт

1 с.л. лимонов сок

Загрейте фурната до 200 градуса.

 

Смесете плодовете, тапиоката, захарта, лимоновия сок и екстракта в купа. Оставете да престои 15 минути. Напълнете долния блат с плодовата смес и покрийте с горния. Слепете хубаво краищата. Направете цепки върху горния слой, за да излиза парата. Пече се 1 час. Охлажда се.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта