Регистрация

Макарони с телешка кайма в уреда за бавно готвене

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
12 May
|
Видяна:
1126
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

2 чаша макарони

1 глава лук, нарязан

1 консерва гъби, нарязани, отцедени

1 консерва царевица, отцедена

2 кутии доматена супа

сол на вкус

черен пипер на вкус

 

Запържете каймата и отцедете мазнините; поставете в уреда за бавно готвене. Сварете макароните според указанията на опаковката почти до омекване и отцедете добре. Сложете макароните и останалите съставки в уреда, разбъркайте добре. Варете на слаба мощност 7 до 9 часа или на висока в продължение на 3 до 4 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта