Регистрация

Къри супа с ябълка

Автор:
gabi
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
683
Оцени рецептата

1 голяма глава лук, настърган

1 ябълка, небелена и настъргана

890 мл телешки бульон

1 1/2 ч сметана

1/2 ч.л. червен пипер

1/2 ч.л. къри на прах

1 червена ябълка, небелена и нарязана, за гарнитура

2 с.л. пресен лимонов сок

 

Добавете настъргания лук и ябълката в бульона и варете, докато омекнат, около 12 минути. Пюрирайте в блендер, след това прокарайте през цедка. Добавете сметаната и подправете с червен пипер и къри на прах. Оставете в хладилника до сервиране. Притоплете бавно, просто докато се сгорещи. Сервирайте в малки чаши, гарнирано с нарязани и небелени ябълки и  поръсено с лимонов сок.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта