Регистрация

Канелен хляб с червена боровинка

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
22 Oct
|
Видяна:
611
Оцени рецептата

1/2 с.л. мая

2 1/4 ч брашно

1 с.л. захар

1 с.л. настъргана лимонова кора

1 с.л. мляко на прах

1 1/2 с.л. сол

1 ч.л. канела, смляна

1 с.л. зехтин

1 1/8 ч вода, топла

1 ч червени боровинки, замразени или пресни

 

Оставете съставки с изключение на боровинките на стайна температура и се добавят към машината за хляб, в последователността, посочена от производителя. Изберете "бял хляб" и включете уреда. Извадете червените боровинки да се размразят. Добавете боровинките след звуковия сигнал, на 88-та минута от цикъла.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта