Регистрация

Зеленчукова супа с боб и паста

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
692
Оцени рецептата

4 ч зеленчуков бульон

1 ч сух вермут

1 голяма глава лук, нарязан

1 средно голяма грудка копър, подрязан и нарязан на кубчета

3 големи скилидки чесън, нарязан

1 консерва от 400 г домати

225 г паста пене

1 средно голяма тиквичка, нарязана на кубчета

1 тиква цигулка, нарязана на кубчета

425 г консервиран боб, изплакнат и отцеден

4 стръка зелен лук, нарязан

 

Сложете бульона и вермута в голяма тенджера на умерен огън и оставете да заври. Добавете лука, копъра и чесъна. Покрийте и гответе, докато омекнат, около 10 минути. Добавете доматите, пастата, тиквичките и тиквата; варете, докато пастата е почти омекнала, за около 15 минути. Добавете боба и зеления лук. Варете, докато пастата и зеленчуците омекнат и супата се сгъсти, около 10 минути.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта