Регистрация

Зеленчукова супа по милански

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
03 Dec
|
Видяна:
766
Оцени рецептата

4 ч пилешки бульон

1/2 патладжан

1 стрък целина

2 ленти бекон

1 лист от цвекло

1/2 тиквичка

1 морков

1 глава лук

10 листа босилек

Сол и черен пипер на вкус

 

Сложете бульона в тенджера и оставете да заври и междувременно нарежете на малки кубчета зеленчуците и бекона. Добавете зеленчуците в бульона и варете на слаб огън за 15 мин. Добавете кубчета бекон към супата през последните 8 минути на времето за готвене. Проверете подправките и добавете сол и черен пипер на вкус. Нарежете босилека на тънки ивици и ги добавите към супата точно преди сервиране.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта