Регистрация

Затворени бургери с телешка кайма

Автор:
Юлия
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
737
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1/4 ч лук; нарязан

226 г консервирани зеленчуци; отцедени

1 ч сирене; настъргано

1/4 ч кетчуп

1/2 ч.л. чеснова сол

1/4 ч.л. пипер

1 с.л. горчица

311 г готов микс за блат за пай

 

Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете като разбърквате месото и лука в голям тиган, докато каймата покафенее. Отстранете излишната мазнина. Махнете от огъня и смесете с останалите съставки, без микса за пай и оставете настрана. Пригответе тесто като за два блата за пай, както е указано на опаковката. Разделете тестото на 8 равни части. Разточете всяка част, върху леко набрашнена повърхност на кръг с диаметър 18 см. В половината на всеки кръг, разпределете по 1/4 чаша с сместа с месото на 1,3 см от ръба. Навлажнете ръба на с вода и сгънете върху сместа, запечатайте краищата с вилица. Сложете в ненамаслена тавичка и набодете с вилица отгоре. Печете 30 до 35 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта