Регистрация

Енергиен борш

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
04 Nov
|
Видяна:
547
Оцени рецептата

1 средно голямо червено цвекло, почистено и нарязано на парчета

1 средно голям морков, нарязан на филийки

1 средно голям корнишон, нарязан на парчета

1 средно голяма зелена чушка, без семената и едро нарязана

1 лимон; обелен, разполовен и без семките

1 зряло авокадо, обелено, без костилка и нарязано на четвъртинки

1/2 ч листа спанак

1/2 ч кълнове от люцерна

1/2 ч нарязан пресен копър

2 с.л. течен соев протеин

1/8 ч.л. прясно смлян черен пипер

2 ч зеленчуков бульон

кълнове от люцерна за гарнитура

 

В кухненски робот, снабден с метален нож, разбийте цвеклото, морковите, краставиците, чушките и лимона, докато са ситно нарязани. Добавете авокадото, спанака, кълновете люцерна, копъра, течния протеин и черния пипер. Без да спирате уреда, постепенно добавете зеленчуковия бульон и разбийте, до гладкост. Прехвърлете борша в купа, покрийте и се съхранява в хладилник, докато се охлади, най-малко 2 часа. Сервирайте супата в отделни купички, гарнирана с кълнове от люцерна.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта