Регистрация

Гъбена супа

Автор:
Генчев
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
432
Оцени рецептата

2 моркова

1 корен магданоз

2 стръка целина

2 глави лук, нарязан на филийки

4 ч подсолена вода

450 г гъби, нарязани на филийки

1 ч вода

сол и пипер

2 с.л. брашно

1/4 ч студена вода

1/2 ч заквасена сметана

1 с.л. копър

450 г ревен, ситно нарязан

фиде

 

Сварете морковите, магданоза, целината и 1 глава лук в 4 чаши подсолена вода за 20 минути. Отцедете. Сварете гъбите и другата глава лук в 1 чаша подсолена вода за 10 минути. Добавете сол и черен пипер Смесете със зеленчуковия бульон, добавете брашното, смесено с 1/4 чаша студена вода. Оставете да заври. Отстранете от огъня. Добавете заквасената сметана, копъра и магданоза. Добавете фидето.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта