Регистрация

Гулаш със зеле, наденица и телешко

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
396
Оцени рецептата

450 г свински наденички

450 г говежда кайма

1 глави лук, нарязан

800 г нарязани домати

170 г доматено пюре

2 с.л. оцет

1 с.л. чили на прах

1 ч.л. чесън на прах

1/4 ч.л. едросмлян червен пипер

10 ч накъсано зеле

 

В голям тиган, запържете наденичките, каймата и лука; отцедете добре. Добавете останалите съставки, без зелето и се разбърква много добре. Добавете зелето и оставете да къкри 20-25 минути или докато зелето омекне.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта