Регистрация

Грахова супа с наденица

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
579
Оцени рецептата

2 ч сушен грах, измит

6 ч вода

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. смлян кимион (или на вкус)

450 г свинска наденица

 

Накиснете граха във вода за 2 часа. Поставете граха с водата от накисването, заедно със солта и кимион на вкус в тенджера. Оставете на слаб огън, покрито, за около 1 1/2 часа или докато стане гладко и меко, като се разбърква от време на време. Добавете още вода, ако е необходимо. Регулирайте подправките на вкус. Точно преди сервиране, запържете ситно нарязаната наденица до готовност. Налейте супата в купички. Поръсете с наденицата.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта