Регистрация

Бърз хляб с лук сирене

Автор:
пеева
|
Дата:
15 Nov
|
Видяна:
940
Оцени рецептата

3 ч брашно

1 с.л. бакпулвер

3 с.л. захар

1 ч настърган Чедър

4 стръка зелен лук - нарязан

1 1/2 ч бира

1 яйце - разбито

1 ч.л. семена сусам

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Смесете брашното, бакпулвера, захарта, сиренето и лука. Смесете с бирата внимателно, докато се образува гъсто, лепкаво тесто. Изсипете сместа в намазана дълбока тава. Намажете с разбито яйце и поръсете със сусам. Печете за 1-1/4 часа или докато хлябът покафенее. Извадете от тавата и охладете върху решетка.





Виж още от категория "Хляб"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта