Регистрация

Бургери от телешка кайма

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
670
Оцени рецептата

225 г нетлъста телешка кайма

225 г прясно смлени пуешки гърди

1/3 ч пшеничен булгур, несварен

1 с.л. сос Уорчестър

1/4 ч.л. пипер

Зеленчуков готварски спрей

4 пълнозърнести пшенични питки за хамбургер

4 листа маруля

4 филийки домат

2 филийки лук, разделени на кръгчета

 

Смесете първите 6 съставки в купа, разбъркайте добре. Разделете сместа на 4 равни части, оформете всяка на кюфтенце с дебелина около 1 см. Включете скарата и напръскайте с готварския спрей. Сложете кюфтенцата и изпечете за четири минути от всяка страна или до желаната степен на сготвяне. Сложете маруля на дъното на всяка питка, отгоре поставете кюфте, парче домат, лучени кръгчета и покрийте с другата половина на питката. Повторете с останалите продукти.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта