Регистрация

Британски наденички

Автор:
Силвето
|
Дата:
17 Oct
|
Видяна:
1158
Оцени рецептата

450 г свинска плешка

225 г свинска сланина

Сол и черен пипер

680 г натрошен хляб

Смляно индийско орехче

Карамфил

Мащерка

Жълтъци

Обвивки за наденица

 

Смелете на кайма крехкото свинско месо и свинската сланина. Овкусете щедро със сол, черен пипер и най-малко по една щипка индийско орехче, карамфил и мащерка. Добавете хляба и жълтъците и се разбърква добре. Охладете сместа, за да се работи по-лесно и напълнете обвивките; завържете краищата. Сервират се печени на скара или пържени.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта