Регистрация

Блат за пай

Автор:
Martchella
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
729
Оцени рецептата

1/2 ч маргарин - разтопен

3 с.л. пудра захар

1/2 ч.л. бакпулвер

1 ч брашно

 

Смесете всички съставки в купа. Натиснете по дъното и стените на кръгла тавичка за пай. Набодете с вилица. Пече се на 240 градуса в продължение на 8 до 10 минути.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта