Регистрация

Английски пай с телешко и бъбреци

Автор:
ivanka
|
Дата:
12 May
|
Видяна:
2037
Оцени рецептата

2 – 4 телешки бъбрека

340 г телешко филе

Брашно

Сол и черен пипер

1 с.л. олио

1 ч нарязан лук

Топла вода

1 дафинов лист

2 стръка магданоз

1 стрък целина

1/2 ч гъби

1/2 ч кубчета моркови

2 с.л. брашно

1/2 ч студена вода

1 тесто за пай

 

Отстранете кожата и почистете бъбреците. Измийте в подсолена вода. Нарежете на кубчета от по 2,5 см. Оваляйте месото в брашно и нарежете на парчета. Смесете брашното, солта и черния пипер. Оваляйте бъбреците в така подправеното брашно. Сгорещете олиото в тиган и запържете кубчетата месо от всички страни, добавете лука и бъбреците и гответе на бавен огън, докато покафенее. Покрийте месото с гореща вода, добавете дафиновия лист, магданоза и листата целина. Покрийте плътно и оставете да къкри за 1 час. Извадете месото в дълбока тавичка. Добавете гъбите и морковите. Смесете 2 с.л. брашно с 1/2 чаша вода и добавете в тенджерата със соковете от месото, за да сгъстите соса. Изсипете върху месото и зеленчуците и покрийте с блата за пай. Пече се във фурната на 180 градуса за около 1 час.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous04-11-2019
Cialis Diario Precio Viagra Ohne Rezept In Berlin Commander Furosemide 40 viagra vs cialis Buy Real Kamagra Uk
anonymous25-10-2019
Cialis Ereccion Firme Mail Order Macrobid Visa Accepted Free Shipping Propecia Barato Venta viagra 10 Mg Bayer Acheter Levitra
anonymous04-02-2018
Cialis Come Agisce Propecia Eficacia Foliculo Piloso cialis Amoxicillin Resistance Children Tonsillar Levitra Informacion En Espanol

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта