Регистрация

Швейцарска закуска парфе

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
29 Mar
|
Видяна:
851
Оцени рецептата

1 ч овесени ядки, несварени

450 г кисело мляко с аромат на ванилия, обезмаслено или нискомаслено

226 г натрошен ананас в сок, неотцеден

2 с.л. филирани бадеми (по желание)

2 ч нарязани ягоди, пресни или замразени

 

В средно голяма купа, смесете овесените ядки, киселото мляко, ананаса и бадемите; разбъркайте добре. Покрийте и съхранявайте в хладилник за една нощ или до 4 дни. При поднасяне, насипете един слой овесени ядки и покрийте с ягоди в 4 чаши за парфе. Украсете с допълнително ягоди, ако желаете. Сервира се охладено.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта