Регистрация

Чили с текила

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
21 Dec
|
Видяна:
745
Оцени рецептата

1 голяма глава лук, нарязан

2 с.л. фъстъчено олио

900 г едросмляна телешка кайма

2 консерви домати

1 1/2 ч доматен сос

1 ч.л. меласа

1 с.л. смлян кимион

2 ч.л. червен пипер

1 кутийка бира, 330 мл

3 скилидки чесън, счукан

5 с.л. люто чили на прах

Сол на вкус

2 с.л. едросмлян лют червен пипер

2 с.л. фино смляно царевично брашно

30 мл текила

 

Запържете нарязания лук и чесъна в мазнината. Добавете каймата и запържете докато леко се зачерви. Добавете всички останали съставки, с изключение на текилата и гответе в продължение на 1 час и 15 минути. При поднасяне, полейте текилата върху чилито в съда и фламбирайте.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта