Регистрация

Чили Анди Бийлс

Автор:
Наталия
|
Дата:
28 Mar
|
Видяна:
822
Оцени рецептата

5 ч фасул, консерва, отцеден

6 ч домати, задушени

900 г говеждо месо, нарязано на хапки и запечено - (да не се използва кайма)

2 скилидки чесън, нарязани

3 средни чушки халапеньо, нарязани

2 зелени чушки, нарязани на кубчета

2 средна глава лук, нарязан на кубчета (или по-малко)

Бира, ароматна (1 бутилка)

2 с.л. кимион

2 ч.л. червен пипер

1 ч.л. лют червен пипер

 

Запържете месото и лука. Можете да го направите в същия съд, в който ще приготвите чилито. Месото трябва да е кафяво отвън, не гответе до пълна готовност на този етап. Отцедете месото от мазнините. Добавете всички продукти в голяма тенджера на слаб огън и разбъркайте хубаво. Изчакайте половин час до час и проверете на вкус.Може да добавите още бира, люти чушки или подправки. Повторете, ако е необходимо. Гответе, като разбърквате от време на време до желаната готовност. Поднесете с хляб, прясно изпечени бисквити или царевичен хляб.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта