Регистрация

Френски тост с шунка и кашкавал

Автор:
марина цекова
|
Дата:
22 Oct
|
Видяна:
1394
Оцени рецептата

2 с.л. портокалов мармалад

1/2 ч.л. семена синап

225 г шунка, нарязана на филийки

225 г ръжен хляб

225 г кашкавал

2 с.л. масло или маргарин

1/4 ч мляко

1 яйце

 

В купа, разбъркайте мармалада и горчицата до смесване; заделете. Нарежете шунката на филийки, които да се поберат в половината на филийките хляб, нарежете кашкавала по същия начин и покрийте шунка, след това покрийте с лъжица от сместа с мармалад и друго парче хляб. Загрейте фурната до 225С. В тиган се разтапя маслото или маргаринът, след което се сваля от котлона. В тава за пай, разбийте с  вилица млякото и яйцето до смесване. Потопете сандвичите, един по един, в яйчената смес, така че да се покрият от всички страни. Подредете ги на един слой в тавичка за печене. Пече се, докато сандвичи са златисто кафяви от двете страни, около 20 минути, като се обърнат веднъж. Срежете всеки сандвич наполовина. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта