Регистрация

Телешко със зеленчуци в уреда за бавно готвене

Автор:
roni
|
Дата:
05 Feb
|
Видяна:
619
Оцени рецептата

1,3 кг телешко месо

6 моркова, срязани наполовина по дължина

6 картофа, срязани наполовина по дължина

1 средно голяма зелка

3 ч вода

6 репи, нарязани на четвъртини

 

Поставете месото и водата в уреда за бавно готвене. Покрийте. Включете на висока мощност. Когато започне на излиза пара, намалете на умерена мощност и продължете да готвите 2 1/2 часа. Извадете месото. Сложете картофите, ряпата, морковите и зелето в съда. Поставете месото върху зеленчуците. Покрийте и когато започне на излиза пара, намалете на умерена мощност. Гответе 45 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта