Телешко по италиански
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3 кг телешка плешка
3 ч вода
3 кубчета телешки бульон, натрошен
1 ч.л. майорана
1 ч.л. мащерка
1 ч.л. риган
1 капка сос Табаско
Сол и черен пипер на вкус
2 ч чесън
2 с.л. сос Уорчестър
3/4 ч сладка зелена чушка, нарязана на кубчета
Сложете месото върху решетка в тава за печене. Загрейте фурната до 160 градуса.
Печете 40 минути на половин килограм месо. Охладете и нарежете на тънки като хартия филийки. Добавете останалите продукти в тавата. Оставете на слаб огън за 15 минути. Добавете нарязаното месо и се маринова в соса за 5 часа или за през нощта. Преди поднасяне, сложете сместа да къкри на слаб огън. Не оставяйте да заври. Поднесете с хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ