Регистрация

Телешки стек по швейцарски

Автор:
Юлия
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
786
Оцени рецептата

1,3 кг телешки стек

2 ч.л. семена синап

1 1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

2 с.л. зехтин

1 буркан (115 г) гъби, нарязани

1 с.л. сос Уорчестър

настърган морков или магданоз за украса

 

Нарежете месото на порции. Смесете семената синап, солта и черния пипер, поръсете месото и счукайте с чукче за месо от двете страни. Запържете в зехтина бързо в голям тиган. Излейте мазнината. Отцедете гъбите и добавете вода към течността, така че да се получи 1/2 чаша. Добавете течността и соса Уорчестър при пържолите. Покрийте плътно и се готви бавно в продължение на 1 1/2 часа. Добавете гъбите през последните 5 минути от времето за готвене. Извадете пържолите и поставете в затоплени чинии за сервиране; покрийте с гъби. Гарнира се с морков и магданоз или листа целина.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта