Регистрация

Телешка кайма с лук

Автор:
yordanka
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
541
Оцени рецептата

1 с.л. олио

1 голяма глава лук, нарязан на кубчета

680 г телешка кайма

Готов сос грейви

Картофено пюре

 

Загрейте олиото в тиган; добавете лука и запържете леко на умерено-слаб огън, докато омекне. Добавете телешката кайма и запържете, като натрошавате с лъжица. Отстранете излишната мазнина. Добавете соса грейви. Поднесете с картофено пюре.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта