Регистрация

Телешка кайма със зеле

Автор:
dobrinska
|
Дата:
12 May
|
Видяна:
560
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

2 1/2 ч накъсано зеле

Сол

1/2 нарязана зелена чушка

1 скилидка чесън, счукан

3 яйца

1/2 ч.л. черен пипер

4 ленти бекон

1 консерва (170 г) доматено пюре

Сирене, нарязано на филийки

 

Смесете всички съставки, без бекона, доматеното пюре и сиренето и разбъркайте хубаво. Изсипете сместа в тавичка за печене на хляб и покрийте с бекона. Печете 1 1/2 часа на 180 градуса във фурната. След 45 минути може да се наложи да отцедите мазнината от бекона. През последните 15 минути се добавя доматеното пюре. Изключете и оставете във фурната за 15 минути, като добавите резените сирене отгоре, за да се разтопи.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта