Регистрация

Такоритос

Автор:
elenkova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
447
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 с.л. чили на прах

1 скилидка чесън, счукан

1/2 ч.л. сол

1/2 ч нарязан лук

3 ч готов бял сос

1/2 ч.л. смлян градински чай

1/2 ч.л. риган

1/2 ч.л. кимион

2 с.л. нарязани зелени леко люти чушки

2 ч настърган чедър

2 домата, нарязани

12 брашнени тортили

1/2 глава салата айсберг, накъсана

 

Запържете каймата и отцедете. Добавете чилито на прах, чесъна, солта и лука. Комбинирайте белия сос, градинския чай, ригана, кимиона и чушлетата. Оставете да къкри на слаб огън. Заделете 1 чаша сос и 1 чаша настъргано сирене. Смесете останалия сос и сирене с месото, салатата и доматите. Поставете сместа в питките, навийте на руло и сложете със завития край надолу в ненамаслена тава. Покрийте със заделения сос и сиренето. Покрийте с фолио и печете 180ºС за 15 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта