Регистрация

Супа с филе от треска, царевица и картофи

Автор:
яна маринова
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
739
Оцени рецептата

1 голяма глава лук, нарязан

4 с.л. масло

4 ч картофи - обелени и нарязани на малки парченца

2 ч.л. сол

1/4 ч.л. босилек

1/4 ч.л. пипер

2 ч вода

1 пакет (450 г) филета от треска - частично размразени и нарязани на кубчета

1 консерва царевица (340 - 450 г)

1 консерва евапорирано мляко (370 мл)

 

Запържете лука в масло до омекване. Добавете картофите, солта, босилека, пипера и водата; покрийте и варете на слаб огън за 15 мин. Поставете рибата върху картофите; покрийте с капак и оставете да къкри 15 минути или докато рибата се люспи лесно и картофите са омекнали. Добавете царевицата, заедно с течността и евапорираното мляко. Покрийте и оставете да заври.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта