Регистрация

Супа с тиква и мед

Автор:
benito
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
857
Оцени рецептата

1 глава лук, голяма, нарязан

450 г гъби, нарязани

1 бучка масло

1/3 ч брашно

2 л пилешки бульон

2 ч сварена тиква

2 ч сметана

3 с.л. мед

2 ч.л. индийско орехче

 

В голяма тенджера, запържете лука и гъбите в маслото за 1-2 минути. Сваля се от огъня и се разбърква с брашното. Добавете пилешкия бульон и тиквата. Оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри за 20 минути. Добавят се сметаната, медът, индийското орехче и се сервира.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта