Регистрация

Супа с паста и нахут

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
712
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

1/2 ч нарязан лук

2 скилидки чесън, счукан

1/2 ч отцедени консервирани домати, нарязани

225 г отцеден консервиран нахут, 1/2 ч от течността заделена

1/2 ч сварени макарони по избор

1 1/2 ч.л. накъсан пресен босилек (1/2 ч. л. сушен)

Сол и пипер на вкус

Стръкчета босилек за украса

 

В тенджера на умерен огън, сгорещете зехтина, прибавете лука и чесъна и запържете леко, докато лукът е полупрозрачен. Добавете доматите и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри в продължение на 5 минути. Добавете нахута, със заделената течност и останалите съставки; варете, докато се сгорещи. Украсете със стръкчета босилек.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта