Регистрация

Супа с кресон и праз

Автор:
radito
|
Дата:
20 Mar
|
Видяна:
591
Оцени рецептата

450 г праз, почистен, измит и нарязан на филийки

2 връзки кресон, измит

225 г маргарин

3 1/2 ч бульон

1 ч.л. царевично нишесте

Сол и пипер

 

Запържете праза и кресона в маргарина в голяма тенджера на слаб огън за 15 минути. Дръжте капака на тенджерата затворен, но се разбърква от време на време, за да не изгаря. Добавете бульона, оставете да заври и оставете да къкри за 10 минути. Разтворете нишестето в малко студена вода и добавете към супата. Смесете до гладкост, оставете да се сгорещи и поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта