Регистрация

Спаначено-гъбена супа

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
739
Оцени рецептата

1 голям лук; тънко нарязан

680 г гъби; тънко нарязани

1/4 ч бяло вино

1 л вода, или зеленчуков бульон

90 г гъби еноки

2 с.л. соев сос

4 ч спанак, измит, наситнен

 

Поставете лука и гъбите в голяма тенджера с виното. Гответе бавно на слаб огън за около 10 минути. Добавете вода или бульон от зеленчуци, гъбите еноки и соевия сос. Гответе в продължение на още 10 минути. Добавете спанака и подправете с черен пипер. Изключете котлона. Сервирайте веднага след като спанакът омекне.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта