Регистрация

Солено говеждо месо и зеле със сос от хрян

Автор:
Savatova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
635
Оцени рецептата

1 глава лук

4 зърна карамфил

1,3 кг солено телешко месо

2 стръка магданоз

8 зърна черен пипер, цели

900 г зеле

1 ч заквасена сметана

1 с.л. горчица

 

Обелете лука и го набодете с карамфила. Сложете месото, лука, магданоза и пипера в голяма тенджера и покрийте с вода. Покрийте, оставете да къкри и гответе до омекване - 2.5 - 3 часа. Нарежете зелето на парчета и почистете сърцевината. Добавете го в тенджерата, покрийте и оставете да къкри 30 мин. Смесете заквасената сметана с хряна. Поднесете месото и зелето с част от соса в тенджерата и поднесете със соса отстрани.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта