Регистрация

Руло Стефани с наденички

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
14 Oct
|
Видяна:
414
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

450 г италиански наденички

1 1/2 ч натрошени крекери

2 яйца, разбити

1 средно голяма глава лук, нарязан

1 чушка, нарязана

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 ч.л. риган

1 скилидка чесън, счукан

1 ч сос за пица

За пълнежа:

225 г шунка, нарязана на тънки ленти

225 г настъргана моцарела

1 бурканче (225 г) гъби, отцедени

 

Смесете първите единадесет съставки заедно. Заделете 1/4 ч сос за пица. На голям лист восъчна хартия, притиснете месото, така че да се получи правоъгълник. Подредете шунката върху каймата, като оставите малко място празно. Разпределете гъбите върху шунката. Поръсете сиренето отгоре. Заделете малко количество сирене. Навийте на руло, с помощта на восъчната хартия. Когато е навито плътно, запечатайте краищата. Сложете със затворения край надолу в тавичка за печене. Намажете със запазения сос за пица. Пече се на 190 градуса до готовност. Около 10 мин. преди да е напълно готово, добавете заделеното сирене и изпечете, докато се разтопи.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта