Регистрация

Руло Стефани по италиански

Автор:
Savatova
|
Дата:
14 Oct
|
Видяна:
677
Оцени рецептата

1/4 ч сгъстено мляко

1/2 ч доматен сос

1/2 ч натрошен корнфлейкс

680 г телешка кайма

1 малка глава лук, ситно нарязан

1 скилидка чесън, фино счукан

1 с.л. сос Уорчестър

2 яйца

1 ч.л. риган

1/2 ч.л. сушен босилек

1 ч рикота

1/2 ч настърган пармезан

Сол и пипер на вкус

 

Смесете всичко, без 1/4 чаша пармезан, 1/4 ч от доматения сос и ригана, босилека и рикотата. Смесете ригана, босилека и рикотата. Поставете 1/3 от месната смес в намаслена тавичка. Намажете с 1/2 ч от сместа с рикота. Повторете, завършвайки с месо. Покрийте с останалия доматен сос и се поръсва с останалия пармезан. Пече се на 180 градуса във фурната за 45-60 минути или до готовност.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта