Руло Стефани в тесто
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
450 г говежда кайма
900 г телешка кайма
900 г свинска кайма
1 ч.л. сос Уорчестър
2 яйца
1/2 ч галета
3/4 ч кетчуп
1/2 ч топла вода
1 пакет готов микс за лучена супа
4 филийки бекон
2 пакета тесто за питки
1 белтък, леко разбит с
1 с.л. вода
Брашно
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180С. Смесете всички видове кайма на ръка в голяма купа. Добавете соса Уорчестър, яйцата, галетата, кетчупа, водата и микса за супа. Оформете на руло и сложете в плитка тавичка. Покрийте с лентите бекон. Пече се около 1 1/2 - 2 часа или до готовност. Оставете да се охлади в продължение на 10 - 15 минути. Разточете тестото, така че да може да покрие месото. Заделете малко за украса. Притиснете разточеното тесто върху рулото. Подрежете излишното. По желание, украсете с останалото тесто, изрязано в подходящи форми. Намажете с разбит белтък и върнете във фурната за 15-20 минути или до златисто.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ