Регистрация

Пушени телешки гърди

Автор:
Наталия
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
532
Оцени рецептата

4 кг телешки гърди

Смес от следните подправки:

5 с.л. червен пипер - смлян

2 1/2 с.л. сол

2 с.л. гранулиран чесън

2 с.л. лук на прах

4 ч.л. прясно смлян черен пипер

4 ч.л. сушен магданоз

2 ч.л. лют червен пипер - смлян

2 ч.л. кимион

1 ч.л. кориандър - смлян

1 ч. л. сушен риган

1/4 ч.л. чили на прах - на вкус

330 мл бира

 

Подрежете излишната мазнина от гърдите, поръсват се с микса от подправки и се оставят в хладилника за една нощ. Оставете месото да достигне до стайна температура и поръсете половин кутия бира отгоре. Поставете гърдите в уреда за опушване вода и се готви на умерена температура (около 100С) за 3 и 1/2 часа. Поставете гърдите на алуминиево фолио, поръсват се с още от сместа с подправки и с другата половина кутия. Покрийте хлабаво с фолиото и върнете в уреда за още 3 и 1/2 часа.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта