Пушени телешки гърди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 кг телешки гърди
Смес от следните подправки:
5 с.л. червен пипер - смлян
2 1/2 с.л. сол
2 с.л. гранулиран чесън
2 с.л. лук на прах
4 ч.л. прясно смлян черен пипер
4 ч.л. сушен магданоз
2 ч.л. лют червен пипер - смлян
2 ч.л. кимион
1 ч.л. кориандър - смлян
1 ч. л. сушен риган
1/4 ч.л. чили на прах - на вкус
330 мл бира
Подрежете излишната мазнина от гърдите, поръсват се с микса от подправки и се оставят в хладилника за една нощ. Оставете месото да достигне до стайна температура и поръсете половин кутия бира отгоре. Поставете гърдите в уреда за опушване вода и се готви на умерена температура (около 100С) за 3 и 1/2 часа. Поставете гърдите на алуминиево фолио, поръсват се с още от сместа с подправки и с другата половина кутия. Покрийте хлабаво с фолиото и върнете в уреда за още 3 и 1/2 часа.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ