Пухкаво руло Стефани
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г говежда кайма
1 консерва (170 г) доматено пюре
1/2 ч овесени ядки
3 с.л. ситно нарязани зелени чушки или целина
2 с.л. трици
2 с.л. пшеничен зародиш
1 малка глава лук, ситно нарязан
1 с.л. прясно нарязан магданоз
1 яйце, леко разбито
1/4 ч.л. ситно нарязан чесън
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер
Чили сос
Загрейте фурната до 180°С. Смесете всички съставки за рулото с ръце. Оформете в тавичка за печене на хляб с размери 23 х 13 х 8 см, покрийте със слой от чили сос (или кетчуп, ако предпочитате), печете 50 минути до 1 час. (Не препичайте, тъй като част от тайната на пухкавостта е по-краткото време на готвене). Сервирайте месото нарязано и топло. За 4 порции.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ