Регистрация

Пухкаво руло Стефани

Автор:
irina
|
Дата:
22 Mar
|
Видяна:
741
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1 консерва (170 г) доматено пюре

1/2 ч овесени ядки

3 с.л. ситно нарязани зелени чушки или целина

2 с.л. трици

2 с.л. пшеничен зародиш

1 малка глава лук, ситно нарязан

1 с.л. прясно нарязан магданоз

1 яйце, леко разбито

1/4 ч.л. ситно нарязан чесън

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

Чили сос

 

Загрейте фурната до 180°С. Смесете всички съставки за рулото с ръце. Оформете в тавичка за печене на хляб с размери 23 х 13 х 8 см, покрийте със слой от чили сос (или кетчуп, ако предпочитате), печете 50 минути до 1 час. (Не препичайте, тъй като част от тайната на пухкавостта е по-краткото време на готвене). Сервирайте месото нарязано и топло. За 4 порции.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта