Регистрация

Пилешка супа с яйца и царевица

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
13 Jan
|
Видяна:
499
Оцени рецептата

2 кг пилешко, нарязано на порции

2 чаени лъжички сол

1/4 чаена лъжичка шафран

2 чаши царевица

2 чаши фиде

1 супена лъжица магданоз - пресен

1/8 ч.л. черен пипер

2 яйца - твърдо сварени

 

Покрийте пилето с 3 литра вода и оставете да заври. Отстранете пяната от повърхността и намалете огъня до слаб. Добавете солта и шафрана и варете, докато пилето омекне. Извадете пилето и прецедете бульона. Обезкостете пилето и го върнете в бульона. Добавете царевицата и оставете да заври. Добавете фидето и варете в продължение на 15 минути или докато омекне. Добавете магданоза, яйцата и черния пипер и сервирайте.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта