Печено телешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Milikin
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
1748
1,3 кг телешко месо
Скилидка чесън (по желание)
Пипер (по желание)
Сол (по желание)
1. Обърнете малка, топлоустойчива, неметална чиния на дъното на тава за печене.
2. Сложете месото отгоре.
3. Втрийте по желание чесън и пипер.
4. Изпечете до желаната готовност.
5. Отцедете и заделете соковете от тавата за сос грейви. Обърнете месото и покрийте хлабаво с восъчна хартия и изпечете и от другата страна.
6. Оставете да престои увито в алуминиево фолио 15 - 30 минути.
7. Осолете след готвене, ако желаете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ