Регистрация

Печено телешко

Автор:
любомира
|
Дата:
12 May
|
Видяна:
747
Оцени рецептата

2,5 кг телешко филе

2 ч червено вино

2 ч доматен сок

1 голяма глава лук - наситнен

2 моркова - фино настъргани

1 скилидка чесън - счукан

1/2 ч кафява захар

2 дафинови листа

1/4 ч.л. индийско орехче

Сол и черен пипер - на вкус

 

Поставете месото в голям съд с плътно затварящ се капак. Смесете всички други съставки и изсипете върху месото. Покрийте и печете на 150С за около 3/4 час на килограм. Обърнете месото на половината от времето за готвене. Оставете да престои; сгъстете соса и сервирайте.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта