Пай с телешка кайма и картофен топинг
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г говежда кайма
1/4 ч неразредена крем супа от гъби
1 яйце - разбито
1/4 ч галета
1 ч нарязана зелена чушка
Сол и черен пипер на вкус
За картофения топинг:
6 порции картофено пюре на прах
115 г заквасена сметана
1 ч настъргано сирене
2 ленти бекон - запържен до хрупкавост
Смесете всички съставки. Поставя се в ненамаслена тавичка за пай. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. Излейте излишната мазнина от месото. За картофения топинг: Следвайте указанията на опаковката, за да приготвите картофеното пюре, като замените заквасената сметана с мляко. Внимателно намажете върху месото. Поръсете със сирене отгоре. Разположете бекона отгоре на кръст. Пече се около 10 минути или докато сиренето се разтопи. Оставя се да се охлади 5 минути преди сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ