Регистрация

Пай с телешка кайма и картофен топинг

Автор:
Milikin
|
Дата:
14 Oct
|
Видяна:
441
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1/4 ч неразредена крем супа от гъби

1 яйце - разбито

1/4 ч галета

1 ч нарязана зелена чушка

Сол и черен пипер на вкус

За картофения топинг:

6 порции картофено пюре на прах

115 г заквасена сметана

1 ч настъргано сирене

2 ленти бекон - запържен до хрупкавост

 

Смесете всички съставки. Поставя се в ненамаслена тавичка за пай. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. Излейте излишната мазнина от месото. За картофения топинг: Следвайте указанията на опаковката, за да приготвите картофеното пюре, като замените заквасената сметана с мляко. Внимателно намажете върху месото. Поръсете със сирене отгоре. Разположете бекона отгоре на кръст. Пече се около 10 минути или докато сиренето се разтопи. Оставя се да се охлади 5 минути преди сервиране.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта