Регистрация

Норвежки ябълков пай

Автор:
Силвето
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
860
Оцени рецептата

1 яйце

3/4 ч захар

1 ч.л. ванилов екстракт

1 ч.л. бакпулвер

1/2 ч брашно

1/2 ч нарязани орехи

1 ч ябълки, нарязани на кубчета

 

Разбийте яйцата, захарта, екстракта от ванилия и бакпулвера, докато сместа е гладка и пухкава. Добавете брашното и смесете до гладкост. Добавете орехите и ябълките. Изсипете в тавичка за пай и печете за 30 мин. на 180С. Сервира се топло или студено с лъжичка ледено мляко.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта