Регистрация

Минестроне със синьо сирене

Автор:
marto
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
535
Оцени рецептата

900 г телешки ребра, кости

2 1/2 л вода

1 ч боб

900 г пушен свински джолан

3 големи моркова, нарязани напречно на филийки

1 голяма глава лук, нарязан

1/2 ч наситнен пресен магданоз

1 скилидка чесън, счукан

1 ч.л. семена синап

115 г лазаня, натрошена

30 г синьо сирене, натрошено

225 г зеле, фино накъсано

Сол на вкус

 

Поставете телешките кости в тенджера, покрийте с вода, оставете да заври, намалете огъня, покрийте и оставете да къкри в продължение на 4 часа. Охладете костите и бульона и премахнете мазнините от повърхността. Добавете боба и джоланите, оставете да заври, намалете огъня, покрийте и оставете да къкри още 2 часа. Охладете и премахнете мазнините от повърхността; обезкостете месото и го върнете в супата. Добавете морковите, лука, магданоза, чесъна, горчицата, лазанята и синьото сирене. Покрийте с капак и оставете да къкри още 2 часа. Добавете зелето и варете 5 минути или докато омекне. Опитайте и добавете сол, ако е необходимо.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта