Минестроне със синьо сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г телешки ребра, кости
2 1/2 л вода
1 ч боб
900 г пушен свински джолан
3 големи моркова, нарязани напречно на филийки
1 голяма глава лук, нарязан
1/2 ч наситнен пресен магданоз
1 скилидка чесън, счукан
1 ч.л. семена синап
115 г лазаня, натрошена
30 г синьо сирене, натрошено
225 г зеле, фино накъсано
Сол на вкус
Поставете телешките кости в тенджера, покрийте с вода, оставете да заври, намалете огъня, покрийте и оставете да къкри в продължение на 4 часа. Охладете костите и бульона и премахнете мазнините от повърхността. Добавете боба и джоланите, оставете да заври, намалете огъня, покрийте и оставете да къкри още 2 часа. Охладете и премахнете мазнините от повърхността; обезкостете месото и го върнете в супата. Добавете морковите, лука, магданоза, чесъна, горчицата, лазанята и синьото сирене. Покрийте с капак и оставете да къкри още 2 часа. Добавете зелето и варете 5 минути или докато омекне. Опитайте и добавете сол, ако е необходимо.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ