Регистрация

Люта немска картофена салата

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
786
Оцени рецептата

6 - 8 средно големи картофа, сварени и обелени

8 филийки запържен бекон, натрошен

1/3 ч зехтин или мазнината от бекона

1/2 ч фино нарязан лук

1/4 ч винен оцет

2 с.л. фино нарязан зелен лук

1/4 ч нарязан магданоз

 

1. Нарязваме картофите в голяма, топлоустойчива, неметална купа.

2. Добавяме натрошения бекон.

3. Поставете зехтина или мазнината от бекона в средно голяма, топлоустойчива, неметална купа.

4. Добавете 1/2 чаша нарязан лук и сгорещете, непокрито в микровълновата фурна за 5 минути или докато леко покафенеят.

5. Добавете оцета и гответе още 3 минути.

6. Смесете всички съставки с картофите; разбъркайте леко.

7. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Салати"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта