Регистрация

Лесен киш с телешко

Автор:
gabi
|
Дата:
04 Feb
|
Видяна:
802
Оцени рецептата

1 неизпечен блат за пай

225 г нетлъста телешка кайма

1/2 ч мляко

1/2 ч майонеза

1/2 ч мляко

2 яйца

1 с.л. царевично нишесте

1 1/2 ч нарязан чедър

1/3 ч нарязан зелен лук

Щипка пипер

 

Запържете месото. Отцедете добре и оставете настрана. Смесете млякото, майонезата, яйцата и царевичното нишесте до гладкост. Добавете месото, сиренето, лука и пипера. Изсипете върху неизпечения блат за пай. Печете на 180 градуса за 35 - 40 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра излезе чиста.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта