Регистрация

Кралска супа

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
596
Оцени рецептата

8 с.л. брашно

8 с.л. настърган пармезан

3 яйца

6 с.л. масло

10 ч пилешки бульон

1 щипка сол

щипка индийско орехче, смляно

 

Смесете брашното, настъргания пармезан, солта и прясно настърганото индийско орехче в голяма купа. Добавете леко разбитите яйца. Нарежете маслото на малки парченца и се добавят към сместа. Намокрете кухненска кърпа, изстискайте добре и я разстелете. Изсипете сместа със сирене в средата на кърпата, съберете краищата и ги завържете. Поставете торбичката в тенджера с 10 чаши бульон. Оставете да заври, покрийте и оставете да къкри за 2 часа. Извадете от бульона. Оставете да се охлади на стайна температура. Развържете торбата и нарежете сместа на тънки филийки. Нарежете филийките на кубчета. Притоплете бульона, добавете кубчетата и продължете да варите в продължение на 10 минути. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта