Регистрация

Касерола с "мръсен" ориз

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
673
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

680 г свинска наденица

1 глава лук, нарязан

1/2 сладка чушка, нарязана на кубчета

1 стрък целина, нарязана

1 консерва крем-супа от гъби

1 консерва крем-супа от целина

1 консерва крем-супа от пиле

1 1/2 ч ориз

 

Задушете телешката кайма, свинското месо от наденицата, а след това излейте мазнината. Задушете лука, чушката и целината. Добавете всички крем супи и ориза. Изсипва се в намазана правоъгълна тава. Покрийте плътно с фолио. Пече се на 160 градуса в продължение на 1 1/2 часа.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта