Регистрация

Картофена супа с целина

Автор:
marcheva
|
Дата:
27 Aug
|
Видяна:
439
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

1 средно голяма глава лук, нарязан

3 стръка целина, нарязани на кубчета

3 големи картофа, нарязани на кубчета

4 ч бульон

1 дафинов лист

Сол и пипер

 

Сгорещете зехтина в тенджера и задушете лука до полупрозрачност. Добавете целината и задушете за още няколко минути. Добавете картофите и сотирайте, покрито, в продължение на 5 минути. Добавете останалите съставки и се готви, докато картофите омекнат. Извадете дафиновия лист. Оставете да изстине за няколко минути, след това пюрирайте. Претоплете внимателно, но не позволявайте да заври.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта